Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αδιάψευστος προσεταιρισμός ΝΟΔΕ με συκοφάντες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-..--..-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-..-.-.-..-.-.-.-.-..-..-..-.
Εργολαβία Προπαγάνδας
Τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα την Πέμπτη 14-10-2010 η Μεσσηνιακή κοινωνία έχει γίνει αποδέκτης διασπαρμένων ρυπαρών δημοσιευμάτων. Τα δημοσιεύματα με ακατονόμαστες και αναπόδεικτες, δήθεν πληροφορίες και με ψέματα στοχεύουν να πλήξουν τον καθηγητή ΕΜΠ και υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης κ.Κώστα Σπυρόπουλο, και κατ’ επέκταση τον ανεξάρτητο εκλογικό του συνδυασμό ¨ΝΕΑ ΠΝΟΗ¨ όπου συμμετέχω επίσημα και εγώ υποψήφιος.
Οι πολίτες τις Μεσσηνίας αντιλαμβάνονται και διακρίνουν ξεκάθαρα την πηγή που διοχετεύει αυτή την οργανωμένη, ξεδιάντροπη προπαγάνδα και την υποβουλημέα σκοπιμότητα της.
Στο ρόλο, οι τσατσάδες της πατσαβούρας ¨ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ¨, άφτεροι κιτρινοτζίτζικες του μήνα Οκτώβρη, στην δούλεψη του βρώμικου τραμπουκισμού ΝΟΔΕ στη Μεσσηνία. Ο αδιάψευστος προσεταιρισμός της ΝΟΔΕ με κατ’ επάγγελμα συκοφάντες, καταντάει φαιδρό το πολιτικό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας Μεσσηνίας.
Σε αυτές τις βρώμικες ενορχηστρωμένες επιθέσεις για κομματική επιβολή ¨κοινώς καπέλωμα¨, στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη θα απαντήσουν οι πολίτες με την ψήφο τους.

Σταύρος Αθανασακόπουλος
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
ανεξάρτητου συνδυασμού ¨ΝΕΑ ΠΝΟΗ¨ Μεσσήνης
υποψήφιου δημάρχου Κώστα Σπυρόπουλου
.-..-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-..-.-.-.-.-..-.-.-..-.-.-..-.-..-.-.-.-..-.-.